Onze missie is om groot genoeg te zijn om al uw zorgen over logistiek, transport en express uit handen te nemen, maar tegelijkertijd klein genoeg te blijven om klantgericht te werk te gaan, naar u te luisteren en snel en flexibel te kunnen reageren met persoonlijke service.
Onze bedrijfsprocessen zijn erop ingericht om voortdurend adequaat te kunnen reageren op veranderende omstandigheden of spoedopdrachten. Met oog voor kwaliteit en innovatieve oplossingen zorgen onze specialisten voor uw goederen. Alleen het beste is goed genoeg. Wij regelen het voor u zonder dat u er omkijken naar heeft. Alles is mogelijk, juist door u persoonlijk van dienst te zijn.

   Bel ons direct op 0475 - 320 030!
TRANSPORT
Autop transport biedt uw bedrijf een volledig concept voor alle mogelijke transportproblemen. Deze zijn er namelijk in vele soorten en maten. Bedrijven staan niet stil, dynamiek en flexibiliteit spelen een grotere rol dan ooit tevoren. De 24-uurs economie is een feit. U en uw bedrijf zijn zich daar volop van bewust. Autop staat dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ons 80 voertuigen tellende transportwagenpark bestaat uit kleine en grote bestelauto's tot motorwagens en trekker-oplegger combinaties.


EXPRESS

Uw (spoed-) zending razendsnel en feilloos laten bezorgen? De koeriersdienst van Autop, Autop Express, is gespecialiseerd in het just-in-time afleveren van uw zendingen door heel Europa. Uw zending wordt op het door u opgegeven adres afgehaald en op de plaats van bestemming bezorgd door een van onze deskundige koeriers. Deze dienst is bij uitstek geschikt voor express zendingen tot 1.200 kilogram.
Wanneer uw order bij ons binnenkomt sturen wij direct onze chauffeur op pad om de zending bij u op te halen. Vervolgens vertrekt de koerier naar het bezorgadres. Zodra het pakket afgeleverd is ontvangt u van ons een notificatie.

Onze bezorgingen vinden plaats op het moment dat u dit nodig heeft. Autop hanteert duidelijke, transparante tarieven zodat u niet achteraf verrast wordt door de factuur. Natuurlijk kunnen ook meerdere zendingen gelijktijdig worden verzonden in een door u te bepalen aflevervolgorde.
Uw zending wordt zonder omladen door geheel Europa bezorgd, hierbij houden we rekening met de actuele file's, en volgen we uw zending via een 'track and trace-systeem'.


Onze transportafdeling is 24/7 telefonisch bereikbaar.
Onze openingstijden voor al onze autoverhuurvestigingen zijn:

Maandag07:30:00 t/m 17:30:00
Dinsdag07:30:00 t/m 17:30:00
Woensdag07:30:00 t/m 17:30:00
Donderdag07:30:00 t/m 17:30:00
Vrijdag07:30:00 t/m 17:30:00
Zaterdag07:30:00 t/m 12:00:00
ZondagGesloten

Inleveren van huurauto is altijd mogelijk