Shortlease is een vorm van leasing die veel flexibiliteit biedt. Met een shortleaseovereenkomst combineert u het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd van een huurovereenkomst. Met shortlease huurt u voor een langere periode een personen- of bedrijfswagen. U betaalt een afgesproken maandbedrag inclusief een bepaald aantal vrije kilometers. Zo krijgt u de flexibiliteit van huren, maar wel met alle faciliteiten van leasen.
Een shortleasecontract is bij Autop na een maand kosteloos dagelijks opzegbaar.

Bij shortlease worden standaard de volgende componenten opgenomen in de maandelijkse leaseprijs:

  • afschrijving en rente
  • verzekeringspremie all-risk inclusief personen-, ongevallen-, inzittenden en verhaalservice
  • reparatie, onderhoud en banden (exclusief winterbanden)
  • 24-uurs alarmservice en vervangend vervoer

Aanvullend kunt u ervoor kiezen om een nationale of internationale brandstofpas te nemen, zodat uw berijder zorgeloos mobiel is.

Shortlease is ideaal voor startende ondernemers, bedrijven die op project- en detacheringsbasis werken en organisaties die permanente flexibiliteit wensen in hun wagenpark. U heeft geen langdurige contracten, kunt dus sneller inspelen op veranderingen en realiseert zo maximale beheersbaarheid van uw kosten.
Autop heeft continue aanbod van direct beschikbare personenauto's en bestelauto’s voor korte of langere tijd, welke inzetbaar zijn tegen scherpe tarieven.
Autop heeft een ruim aanbod personenauto's in 14%, 20% en 25% bijtelling.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor full-operational lease. Kijk voor meer informatie over full-operational lease van Autop onder het kopje “Lease".
Wilt u direct een eerlijk mobiliteitsadvies, neem dan contact op met onze accountmanager voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Onze transportafdeling is 24/7 telefonisch bereikbaar.
Onze openingstijden voor al onze autoverhuurvestigingen zijn:

maandag07:30:00 t/m 17:30:00
dinsdag07:30:00 t/m 17:30:00
woensdag07:30:00 t/m 17:30:00
donderdag07:30:00 t/m 17:30:00
vrijdag07:30:00 t/m 17:30:00
zaterdag07:30:00 t/m 12:00:00
zondagGesloten

Inleveren van huurauto is altijd mogelijk